marți, 15 mai 2012

Tocanita de ciuperci

Ingrediente: ciuperci champignons,ceapa verde(sau uscata,dupa preferinta),bulion,sare,piper,marar

Mod de preparare:
Se calesc ciupercile in putin ulei si se lasa sa se inmoaie si sa isi lase suc propriu.Se adauga peste ciuperci ceapa tocata marunt si se calesc cateva minute impreuna.Se pune o lingura de bulion,sare,piper si se da in cateva clocote.
Se serveste cu marar tocat deasupra.E foarte delicioasa pentru zilele de post!Daca adaugati ceva carnita e buna si de dulce.
Pofta buna!


5 comentarii:

  1. arata tare bine!eu sunt fan ciuperci deci as minca oricind!multumim de reteta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yamii! Mi s-a facut foame! Ador tocanita de ciuperci. Am mancat acum doua zile, insa nu pregatita de mine :)
    PS: Ce ma enerveaza literele alea de verificare! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciupercile sunt foarte bune,oricum preparate,tocanita ta ar merge de minune cu o mamaliguta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ma grabesc sa pregatesc rapid masa nu fac mamaliguta,dar cateodata fac.Si merge si putin vin rosu...

      Ștergere
  4. nu imi plac ciupercileee :( decat facute snitel cu mujdei de usturoi.

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza cu bun simt!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.