sâmbătă, 23 iunie 2012

Tort cu capsuni

 Buna,

va promisesem pe facebook reteta,asa ca m-am tinut de cuvant!E un tort usor si gustos,puteti pune si in interior fructe,nu doar deasupra.

Ingrediente:
-piscoturi
-1,2 l lapte
-8 galbenusuri
-6 linguri de faina
-o cana de zahar
-1/2 pachet de unt




Mod de preparare:
- zaharul se amesteca cu faina si se adauga peste lapte si punem la fiert pana se ingroasa
- la sfarsit se adauga si restul ingredientelor si arome dupa preferinta (de exemplu vanilie)
- intr-o tava de prajituri se asaza piscoturile inmuiate intr-un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie
- peste piscoturi (se asaza si pe peretele tavii) se pune crema si se alterneaza straturile
- se da la frigider pana a doua zi
- se rastoarna cu grija pe un platou, se orneaza cu frisca si cu capsune (sau cu orice fruct aveti la dispozitie)

Pofta buna!

8 comentarii:

  1. veronica picioroaga2/15/2013

    asta-i un fel de tiramisu de fructe !!! miam miam..delicios!!!:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. mama mia...ce bine arata si e pe gustul meu...frisca si capsuni ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Paun Loredana4/07/2013

    O bunatate de tort !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de reteta! :-* abia astept sa vina sezonul capsunilor :) e un tort pe gustul meu ;) :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana Naghi4/08/2013

    Abia astept sa il fac cu capsuni proaspete, de la mine, nu cumparate :)

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza cu bun simt!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.