duminică, 17 februarie 2013

Dragostea nu are nevoie de cuvinte...

De 10 ani, sau 120 de luni, cum vreţi să îi spuneţi perioadei acesteia minunate, IUBESC! Nici nu îmi pot imagina acum viaţa fără el... Pentru că ştiu sigur că iubirea este singurul sentiment fără de care nu suntem compleţi ca fiinţe!

EL a apărut în viaţa mea când nu mă gândeam la iubire, dar m-a surprins atât de tare, încât şi acum îmi bate inima ca o nebună când îmi amintesc. Se spune că în viaţă contrariile se atrag. Ştiu că aşa este, pentru că eram(şi suntem) atât de diferiţi, încât nimeni nu ne-ar fi dat vreo şansă să fim împreună, poate nici chiar noi înşine...Dar asta dă farmec: să fii diferit, dar să te completezi perfect! Să înveţi să îl accepţi pe cel de lângă tine, să îî iubeşti atât callităţile, cât şi defectele, să nu încerci să îl schimbi după un anumit şablon.

Am trecut prin multe împreună, tot ce avem acum am construit amândoi, ceea ce ne-a apropiat şi mai mult. Pentru că am mers pe acelaşi drum ţinându-ne de mână şi planurile pe care ni le-am făcut erau pentru doi... Nu a fost uşor, dar a meritat din plin! Şi ştiu că nu ne-am permis mereu cadouri materiale, dar dragostea nu are nevoie nici de cuvinte, nici de daruri... Însă tare mult mi-ar plăcea să îţi ofer şi eu, după atâtea clipe minunate pe care tu mi le-ai dăruit, un simbol al iubirii noastre: un copăcel lucrat manual din sârmă de cupru , perle de sticlă roşii şi chipsuri de aventurin, pe suport din piatră de râu. Un copăcel al iubirii pe care l-am sădit împreună şi de care am avut grijă amândoi să crească frumos, roşu ca focul pe care cu drag îl menţinem viu. Dragostea noastră a reuşit să fie stabilă, deşi peste noi a trecut un râu de încercări...

Pentru tine, dragostea mea!

15 comentarii:

 1. micsa speranta2/18/2013

  La multimulti ani! intradevar.sa fi iubita si in plinita.pup

  RăspundețiȘtergere
 2. bodas rodica2/18/2013

  multi inainte, sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult.frumoss..

  RăspundețiȘtergere
 3. Mioara Hus2/18/2013

  Multi ani frumosi si plini de iubire va doresc! Nu stiu cum se face ca povestile noastre seamana f. mult (sper sa avem ocazia sa povestim la un moment dat)! Si noi suntem f. diferiti, dar avem si puncte comune si avem mai ales o iubire magica care ne leaga, care ne da forta sa mergem mai departe, care ne inalta existenta dincolo de orice griji pamantene. Va doresc si imi doresc sa reusim sa avem grija de aceasta iubire, s-o protejam si s-o pastram pentru eternitate!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ana Naghi2/18/2013

  Eu cred sincer ca iubirea adevarata nu se poate explica, pur si simplu o simti! Si totul in viata asta cere perseverenta si determinare, inclusiv sa mentii o iubire!
  Asemenea va doresc, Mioara!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ana Naghi2/18/2013

  Multumesc, Speranta!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ana Naghi2/18/2013

  Nici nu stiu cand au trecu anii astia...acum, cu ghemotocul din viata noastra, zilele trec si mai repede! Si mai frumos!

  RăspundețiȘtergere
 7. Carmen O2/18/2013

  dragut copacel , multi ani buni inainte !!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce frumos! <3 Multi ani inainte, frumosi, la fel de plini de iubire, dragoste si respect!

  RăspundețiȘtergere
 9. janeta_200720012/18/2013

  foarte frumos sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii si eu ma regasesc in povestioara ta va doresc tot binele din lume

  RăspundețiȘtergere
 10. Ana Naghi2/19/2013

  multumes, Monica!La fel si voua!

  RăspundețiȘtergere
 11. Agurita773/09/2013

  aww superb !!

  RăspundețiȘtergere
 12. Ana Naghi3/09/2013

  <3 Mersi, Agu!

  RăspundețiȘtergere

Comenteaza cu bun simt!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.